Resultats de la cerca frase exacta: 205

Diccionaris terminològics
71. pastós -osa
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Dit de la veu plena i suau alhora. [...]
72. hexà
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Química
Alcà de cadena lineal de 6 àtoms de carboni, que es presenta com un líquid volàtil incolor i d'olor suau, inflamable i té un punt d'ebullició de 69 ºC. [...]
73. santnectari
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta premsada i textura suau, madurat durant un període de vuit setmanes, amb aroma d'herbes, originari de la vila occitana de Sant Nectari. [...]
74. burrata
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge de pasta filada, fet amb llet de vaca, de textura cremosa i suau, amb forma de farcell, la capa exterior del qual és mozzarella, originari de la regió italiana de Pulla. [...]
75. mató
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc, fet amb llet de cabra i coagulat amb herbacol, sense salar ni fermentar, suau, de color blanc brillant, molt dolcenc, gras al paladar i amb tocs amargants de l'herbacol. [...]
76. mató
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fresc, produït amb llet de cabra i coagulat amb herbacol, sense salar ni fermentar, suau, de color blanc brillant, molt dolcenc, gras al paladar i amb tocs amargants de l'herbacol. [...]
77. confecció de senet
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Laxant suau que conté senet i d'altres ingredients. [...]
78. murmuri
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la salut
Soroll repetitiu i suau d'origen cardíac o vascular. [...]
79. fontal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de crosta prima i compacta, i pasta premsada i cuita, tendra, de color blanc de vori, amb alguns ulls petits, i de gust suau, d'origen italià. [...]
80. gouda
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, amb la crosta recoberta de parafina de color groc, de pasta premsada i no cuita, compacta i flexible, de gust suau, originari de la ciutat holandesa de Gouda. [...]
Pàgines  8 / 21 
<< Anterior  Pàgina  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  Següent >>